Hoofdcontent

Sjors Sportief & Sjors Creatief: een bewezen formule 

Met Sjors Sportief & Sjors Creatief kunnen basisschoolkinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met tal van sporten en creatieve activiteiten in de regio, zónder daarvoor meteen lid te hoeven worden. Hierdoor kunnen ze zich breder oriënteren en hun talenten ontdekken!

Naar de plaatselijke voetbal- of hockeyclub vinden veel kinderen hun weg wel. Maar het sportaanbod in veel regio’s is zó veel groter dan dat! Dansen, judo, schaatsen… Sjors Sportief laat kinderen zelf ontdekken welke sport het beste bij ze past. En dankzij Sjors Creatief leren ze hun creatieve talenten kennen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan proeflessen tekenen, schilderen of mozaïek 

In meer dan 150 gemeenten in Nederland heeft de Sjors-formule zich al ruimschoots bewezen. Een gebruiksvriendelijk digitaal inschrijfsysteem zorgt ervoor dat kinderen zich heel eenvoudig – en vaak gratis – kunnen inschrijven voor proeflessen bij een sportvereniging of cultuurinstelling. Hun keuzes maken ze op basis van het aantrekkelijk gepresenteerde aanbod in het populaire Sjors-boekje. 

Op school delen meesters en juffen het Sjors-boekje met het complete aanbod aan de kinderen uit. Dat zorgt meteen voor veel enthousiasme. Online loopt het project het hele schooljaar door. Aanbieders kunnen ook altijd nieuwe activiteiten toevoegen. Ook handig: met fraaie posters, nieuwsbrieven, flyers of zelfs een tweede boekje kunnen gemeenten het aanbod op elk willekeurig moment extra onder de aandacht te brengen. Neem eens een kijkje op www.sjorssportief.nl 

 

Bekijk boekje

Promotiemateriaal in eigen huisstijl!

Een boekje met alle activiteiten in eigen huisstijl? Dat kan! Naast het schitterende Sjors Sportief & Sjors Creatief boekje, is het ook mogelijk om een boekje in eigen stijl vorm te geven. 

 

 

 

Bekijk boekje